placeholder 1 2 0 test Header 2

GRATIS Opleiding Event Security Officer (ESO)

Van Doorn Beveiliging is op altijd op zoek naar nieuw talent om het team van beveiligers te versterken. Op dit moment zijn wij op zoek naar parttime evenementenbeveiligers, die aanwezig kunnen zijn bij diverse kleine en grote evenementen in heel Nederland.. 

Bent u niet in het bezit van het benodigde ESO-diploma? Dan is het mogelijk om de opleiding tot Event Security Officer intern bij Van Doorn Beveiliging te volgen.
 
U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om mee te doen met de ESO-opleiding van Van Doorn Beveiliging. Dit betekent dat u zich ook zonder vooropleiding in kunt schrijven voor onze opleiding tot Event Security Officer.
 
De opleiding tot Event Security Officer (ESO): een korte introductie
Van Doorn Beveiliging vindt het belangrijk om enkel beveiligers in te zetten die over de juiste diploma’s beschikken. Voor mensen die nog geen ESO-diploma hebben, bieden wij daarom de interne opleiding tot Event Security Officer aan. De opleiding zal in Zwolle gegeven worden. Om de opleiding te mogen volgen mag er geen sprake zijn van een strafrechtelijk verleden.

De inhoud van de opleiding tot Event Security Officer
  • Een leer/praktijkwerkboek.                                                             
  • Zes klassikale lessen in de avonden.
  • Een deelname aan het ESO theorie/praktijkexamen.
Ook doet u praktijkervaring op tijdens een stage van 10 evenementen, zodat u zich optimaal ontwikkelt tot Event Security Officer, voordat u echt aan de slag gaat bij Van Doorn Beveiliging.

Kosten opleiding tot Event Security Officer
De kosten van de opleiding betalen wij. Alleen aanschaf boeken (ca. € 95,-) zijn voor eigen kosten!.
 
Over Van Doorn Beveiliging
Van Doorn Beveiliging is dé beveiligingsorganisatie op het gebied van beveiliging en veiligheid en gevestigd in Zwolle. Wij beveiligen ongeveer 50 evenementen per jaar, waar we de beste evenementenbeveiligers voor zoeken. Door de ESO-opleiding intern te volgen bij Van Doorn Beveiliging, kunt u aan de slag als evenementenbeveiliger binnen de organisatie.

Meer weten? Neem contact op met Van Doorn Beveiliging
Wilt u meer weten over de opleiding tot Event Security Officer of wilt u zich direct inschrijven voor onze ESO-opleiding?
Stuur een e-mail naar info@vandoornbeveiliging.com