placeholder 1 2 0 test Header 2

Werken bij Van Doorn Beveiliging

Bent u op zoek naar een baan bij een veelzijdig en flexibel beveiligingsbedrijf? Dan is Van Doorn Beveiliging de werkgever waar u naar op zoek bent.

Open sollicitatie
Bij Van Doorn Beveiliging zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers. Bent u geïnteresseerd om te werken binnen ons team, dan kunt u te allen tijde een motivatiebrief, inclusief C.V. en (recente) pasfoto versturen naar info@vandoornbeveiliging.com.

Vacatures
Bij Van Doorn Beveiliging zijn met regelmaat vacatures te vinden. De huidige vacatures staan bij Vacaturebank vermeld. Voldoet u aan het profiel van een vacature en bent u gemotiveerd om bij het bedrijf aan de slag te gaan, stuur dan een sollicitatiebrief inclusief C.V., referenties en pasfoto naar info@vandoornbeveiliging.com.

Opleiding Event Security Officer (ESO)
Van Doorn Beveiliging is op altijd op zoek naar nieuw talent om het team van beveiligers te versterken. Op dit moment zijn wij op zoek naar parttime evenementenbeveiligers, die aanwezig kunnen zijn bij diverse kleine en grote evenementen in heel Nederland.. 

Bent u niet in het bezit van het benodigde ESO-diploma? Dan is het mogelijk om de opleiding tot Event Security Officer intern bij Van Doorn Beveiliging te volgen. Meer over deze opleiding, leest u op deze pagina.