Van Doorn verzorgt beveiliging 3e Drakenbootrace

Van Doorn verzorgt beveiliging 3e Drakenbootrace

28 september 2017 14 teams tijdens de 3e Drakenbootrace in Zwolle
Op donderdag 28 september 2017 wordt de Drakenbootrace Zwolle gehouden. Voor de derde keer op rij organiseert Regiolokaal deze race, opnieuw gaat de opbrengst naar het Jeugdsportfonds Zwolle. Dit jaar met een record aantal deelnemers van maar liefst 14 teams.

Drakenboot
Om 15.00 uur gaat het spektakel beginnen, de deelnemers worden ontvangen bij de steiger van Hiawatha aan de Potgietersingel. Hier is het  kloppende hart van dit evenement, deelnemers en toeschouwers zorgen voor een gezellige sfeer. Om 16.00 start de race, dit jaar doen 14 teams mee, twee meer dan vorig jaar. Het opzwepende geluid van de trommels, de spanning van de wedstrijd, de snelheid van de kleurrijke boten, maken van deze drakenbootrace een prachtig, boeiend en fotogeniek schouwspel.

Goed doel
Het landelijke Jeugdsportfonds kent sinds 2007 een Zwolse afdeling. Het fonds biedt sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen die geen geld hebben om lid te worden van een sportvereniging. In Zwolle steunt het sportfonds nu jaarlijks zo’n 450 kinderen, zonder dat bekend is dat hun lidmaatschap wordt gesponsord. Xandra Tromp, de kersverse voorzitter van de Zwolse afdeling hierover: ‘Het is belangrijk dat kinderen kunnen sporten. Tijdens het sporten leer je op een natuurlijke manier met regels om te gaan. Sport zorgt voor verbinding en houdt je fysiek en mentaal gezond!’
Inschrijven is niet meer mogelijk het maximaal aantal deelnemers is bereikt

https://regiolokaal.nl/