Sassendonkse Zittingsavond 2018

Sassendonkse Zittingsavond 2018

24 oktober 2018 Sassendonkse Zittingsavond

Zaterdag 17 november 2018 23.11 uur

Zwolle - De spanning neemt toe! Wie wordt de nieuwe Prins van Sassendonk? Aan deze prangende onzekerheid komt een eind tijdens de jaarlijkse Sassendonkse Zittingsavond die ook dit jaar gehouden wordt in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle op zaterdag 17 november. Tijdens de Sassendonkse Zittingsavond neemt carnavalvierend Zwolle op gepaste wijze afscheid van Prins Decibel.nl de 1e en zijn adjudanten Light en Ko, en zal de nieuwe Stadsprins van Sassendonk bekend worden gemaakt.

De vernieuwde Sassendonkse Zittingsavond is de afgelopen 5 jaren een groot succes gebleken. Het is een avond die staat als een huis en waar de 'olderwetse' allure weer in is teruggebracht.

Galakleding is niet verplicht maar draagt zéker bij aan de sfeer van de avond. In een feestelijke zaal met lange tafels zal een afwisselend programma gepresenteerd worden met verrassend en herkenbaar entertainment voor alle generaties carnavalsvierders!

Programma
De avond start officieel om 20:00 uur. De deuren van de zaal zullen dan sluiten dus wees op tijd. Om 23:11 uur wordt traditiegetrouw de nieuwe Stadsprins van Sassendonk bekend gemaakt. Aansluitend is er een spetterende afterparty in de foyers tot in de late uurtjes.
Kortom: Een avond voor alle carnavalsvierders, vriendengroepen, verenigingen!

De beveiliging wordt verzorgd door Van Doorn Beveiliging