placeholder 1 2 0 test Header 2

Receptie / Hostess

De Van Doorn Beveiliging Hostess in het algemeen
 
 Receptie & HostessOver mensen en kwaliteit
Voor Van Doorn Beveiliging, voor onze dienstverlening, zijn mensen belangrijker dan processen. De mens, met zijn behoeften, wensen en ontwikkelingsmogelijkheden, staat bij ons centraal. Daarom investeren we veel tijd en middelen in de selectie en opleiding van medewerkers. Via training en coaching worden hun capaciteiten naar boven gehaald en stimuleren we ze in hun ontwikkeling. We hechten veel belang aan gemotiveerde en tevreden medewerkers, want de kwaliteit van elke Van Doorn Beveiliging medewerker afzonderlijk, bepaalt de kwaliteit van onze dienstverlening als geheel.
 
Voor wij onze medewerkers bij u inzetten, letten wij erop dat zijn beschikken over een:
  • Klantgerichte, gemotiveerde instelling;
  • Representatief voorkomen, passend bij uw organisatie;
  • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. 
We werken de medewerkers ter plekke bij u in. Hierdoor kunnen we dit traject optimaal afstemmen op de specifieke bedrijfsomstandigheden en kan de medewerker de verworven kennis direct toepassen. Voor een optimale inzet van de medewerkers begeleiden en coachen we waar nodig en houden we functioneringsgesprekken.
 
Om de continuïteit van de werkzaamheden te waarborgen, creëren wij een pool van (ingewerkte) reserve medewerkers. Zij zijn inzetbaar bij mogelijke afwezigheid van de vaste medewerkers.