placeholder 1 2 0 test Header 2

Evenementen beveiliging

De snelst groeiende, ervaren en gespecialiseerde aanbieder op gebied van evenement beveiliging en crowd management.

Met een uitgebreid dienstenpakket, variërend van event services, event security, traffic, fire & safety, hospitality, camera & alarminstallaties, dog security, object beveiliging, opleidingen en consultancy diensten biedt Van Doorn Beveiliging een passend totaalaanbod voor iedere opdrachtgever.

Evenementen beveiliging:
U wilt de bezoekers aan uw evenement of locatie gastvrij en vriendelijk ontvangen. Van Doorn Beveiliging biedt een breed scala aan uitmuntende evenement services.

Verkeersbegeleiding/parkeermedewerkers:
Een avondje uit begint meestal met het vinden van een parkeerplaats. En na afloop van een evenement wil de bezoeker weer zo snel mogelijk de weg naar huis vinden. De verkeersbegeleiders en parkeermedewerkers van Van Doorn Beveiliging helpen de bezoeker daarbij.

Publieksbegeleiding:
Tijdens een evenement is het van belang dat een bezoeker zich thuis voelt en alles gemakkelijk kan vinden. De publieksbegeleiders van Van Doorn Beveiliging staan voor u klaar en hebben een service gerichte instelling.

Kaartcontrole:
De medewerkers van Van Doorn Beveiliging ontvangen uw bezoekers vriendelijk en gastvrij en besteden de juiste aandacht aan een zorgvuldige kaartcontrole.

Garderobemedewerkers:
Naast een warm ontvangst is het van belang dat uw bezoekers hun jas en andere waardevolle spullen gemakkelijk en veilig uit handen kunnen geven. Onze dames en heren nemen deze spullen met grote zorg en een glimlach in ontvangst.